ЛОКАЦИЈА

Однеси ме таму

Поглед од улица

МЕНИ

ГАЛЕРИЈА

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник 09:00 - 24:00
Вторник 09:00 - 24:00
Среда 09:00 - 24:00
Четврток 09:00 - 24:00
Петок 09:00 - 24:00
Сабота 09:00 - 24:00
Недела 12:00 - 24:00

РЕЗЕРВАЦИЈА

Резервација може да направите преку

нашиот телефон : 02 612 1214

или преку порака на

МЕЗЕ БАР - Овозможено од Visiting INC.